12e Bollenrit Rotary Clubs Rijnwoude en Noordwijk

12e Bollenrit Rotary Clubs Rijnwoude en Noordwijk

Rotaryclub Rijnwoude organiseert op zondag 21 april haar twaalfde oldtimer Bollenrit, net als vorig jaar in samenwerking met Rotary Noordwijk. Het belooft weer een gezellige en ontspannende tocht te worden vanuit het Groene Hart naar de bollenvelden rond Lisse, die dan naar verwachting op hun mooist zijn. Onderweg is er een lunchstop; we eindigen in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Desgewenst kunt u hier ook meedoen met een wijnproeverij en een viergangen asperge diner, beide georganiseerd door Rotary Noordwijk. Verdere details worden nog bekend gemaakt via onze website www.bollenrit.nl. De inschrijving is inmiddels geopend.
De Bollenrit is in eerste instantie bedoeld voor oldtimers, maar ook autoliefhebbers met een bijzondere wagen zijn van harte welkom. Deze tweede klasse krijgt een aparte plek op de parkeerplaats en zal na de oldtimers starten.
De start vindt plaats bij het Plantarium in Hazerswoude-Dorp (Italiëlaan 4, 2391PT).

De opbrengst van deze tocht gaat net als vorig jaar naar het Willem Alexander Kinder Ziekenhuis (WAKZ) in Leiden, onderdeel van het LUMC. In 2023 heeft het WAKZ met onze bijdragen twee Qwiek.ups aangeschaft. Dit zijn kleine, gebruiksvriendelijke, makkelijk verrijdbare beamers waarmee diverse afbeeldingen op het plafond of muur geprojecteerd kunnen worden. De ervaringen hiermee zijn zo positief dat de verpleging graag een derde beamer aan wil schaffen voor de gipsafdeling. Eventuele meeropbrengsten worden besteed aan lokale doelen in Koudekerk en Noordwijk.
Noteer deze datum in uw agenda en rijd mee voor het Willem Alexander Kinder Ziekenhuis!

Datum
21 april 2024
Locatie
Plantarium in Hazerswoude-Dorp (Italiëlaan 4, 2391PT).
Soort
Niet Ford Events