Double Old

Double Old

Beste EFCN of TMCN clublid / Double Old rijder, we mogen weer !

Op zondag 14 april 2024 rijden we de 34e Double Old Rit, samen met de bewoners van Zorgcentrum “De Vier Dorpen” vanuit de oude vertrouwde locatie in Beekbergen. Bij het Ford Museum krijgen wij een lunch met fris en broodjes en ook koffie en thee met iets lekkers worden uiteraard door de gastheren niet vergeten.
Net als vorig jaar verzamelen we ons tussen 11.00 uur bij het ”FORD museum Tullekensmolen“ aan de Tullekensmolenweg 33 7361 EN te Beekbergen. Daar kunnen onder genot van kopje koffie/thee en elkaar genieten van prachtige Ford’s die allemaal in rijdende staat zijn. U vindt er een collectie van foto’s, auto-miniaturen, Ford-accessoires, fietsen en vele andere interessante dingen. Je bent na één bezoek zeker nog niet uitgekeken.
Als de hulptroepen gearriveerd zijn, gaan we lunchen, om 13.00 in colonne richting het oude vertrouwde Zorgcentrum “De Vier Dorpen” aan de Loenenseweg 39 te Beekbergen . Om 13.30 uur laten we onze gasten van deze dag instappen.  Zonder tussenstop én onder deskundige begeleiding van onze verkeersbegeleiders op de motoren rijden we super relaxed – met aandacht voor onze passagiers- ongeveer 1 uur  langs mooie wegen over de Veluwe. We zijn dan  uiteindelijk omstreeks 15.00 uur weer terug bij  Zorgcentrum “De Vier Dorpen”, waar we tot ca 16.30 de dag als clubleden met elkaar -in bijzijn van de aanwezige snackwagen- afsluiten.
Als je wil meedoen aan het slagen van deze feestelijke 34e Double Old rit neem je indien mogelijk twee bewoners mee. Wil je passagier, type auto en het aantal deuren en of je eventueel een hond meeneemt doorgeven bij de aanmelding.
Er is al een groot aantal bewoners dat heeft ingeschreven voor deze nieuwe Double Old rit dus wij hopen op een grote opkomst van de EFCN-leden én TMCN-leden en eerdere DO-rijders. Dus schrijf je snel met je Ford automobiel, de volgorde binnenkomst telt. Deelname aan deze rit is voor Ford-rijders en 1 passagier is nog steeds gratis.

Wilt u zich opgeven? Stuur uw aanmelding liefst voor 31 maart aan info@engelsefordclub.nl.

Wij en de bewoners van Zorgcentrum “De Vier Dorpen” rekenen op je komst! Mocht je door omstandigheden niet met je Fordje kunnen komen, kom dan met je  “moderne“ auto zodat we geen senioren moeten teleurstellen.

Met vriendelijke groeten,

Harald Hiemstra , Wim v/d Esschert, Arie Pilon
Jeanet en Ria (Vier Dorpen) / EHBO/medische hulpdienst /Verkeersbegeleiders /Afsleepdienst

Datum
14 april 2024
Tijd
14:00 - 17:00
Locatie
Beekbergen
Soort
EFCN Evenementen