Paasrit Kudelstaart

Paasrit Kudelstaart

De Paasrit van 2024 zal starten op de grens van Zuid Holland en Noord Holland bij de Westeinderplassen te Kudelstaart, Autobedrijf Ford De Hartog, Madame Curiestraat 3, 1433 AA Kudelstaart. Hij zet zijn deuren open op 1 april voor ontvangst van de Taunus club en de EFCN deelnemers.
De gezamenlijke clubdag is een samenwerking tussen EFCN en TaunusM.

De ontvangst begint om 9.30 uur, er is uiteraard koffie of thee beschikbaar na de inschrijving zo zal om 11.00 uur met de start beginnen naar Vreeland. De route gaat zowel over dijken en landelijke wegen alsmede door stedelijk locatie in de waterrijke gebied van de randstad. In Vreeland aangekomen bij het Healey museum zal daar een lunch voor ons klaar staan. Na de lunch is er de gelegenheid om het museum  te bekijken. Om 15.00 uur  is het nog een keer verzamelen voor de prijsuitreiking, het museum sluit om 17.00 uur.

Deelname regels: Voor TMCN en EFCN leden:
Bij een standaard lidmaatschap is de eigen bijdrage 12.00 euro p.p. Het meenemen van èèn introducé is toegestaan maar de kosten hiervan zijn 18.00 euro p.p. Bij een collectief lidmaatschap is de eigen bijdrage 12.00 euro hier mag men voor 12.00 euro p.p. introducés meenemen. Kinderen van leden t/m 12 jaar betalen 7.00 euro p.p. ongeacht de vorm van het lidmaatschap. Gastrijders betalen 30.00 euro en introducé 25.00 euro.

Inschrijven en betalen vòòr deelname: kan tot 22 maart 2024 bij f.gercama@engelsefordclub.nl.
Geef bij je inschrijving door welk lidmaatschap vorm je hebt en met hoeveel personen je komt.
Ben je bij beide clubs lid, moet je bij één club naar keuze aanmelden.

Avonddiner
Het is gebruikelijk om na de Paasrit een gezellige diner te verorberen. De locatie is gevonden bij Bowling Mijdrecht, een moderne locatie met een groot restaurant. Het gezellige restaurant, is geheel in de sfeer van een bosrijke omgeving. Het best lopende arrangement is het onbeperkt spiderpangrillen. Laat je verrassen door deze manier van grillen aan tafel. Samenstelling, voor een prijs van 30 euro p.p exclusief de dranken:
– keuze uit 2 soorten soep
– 5 soorten vlees onbeperkt: biefstuk, kipfilet,
– varkenshaas, slavink en hamburger
– diverse sauzen, frites
– rauwkostsaladebuffet
– stokbrood met kruidenboter
– dessert

Om een goede reservering te doen bij Bowling Mijdrecht is vooraf inschrijving gewenst. Wil je gezellig mee dineren, meld je dan aan met aantal personen f.gercama@engelsefordclub.nl. Heb je wensen m.b.t. allergenen, laat het ons dan weten. Betaling geschiedt bij de inschrijving op de clubdag.  

Datum
1 april 2024
Tijd
10:00 - 15:00
Locatie
Autobedrijf Ford De Hartog, Madame Curiestraat 3 in Kudelstaart
Soort
EFCN Evenementen