1e Cars & Coffee in Rijssen meteen voltreffer

1e Cars & Coffee in Rijssen meteen voltreffer

Afgelopen zaterdag 25 mei vond de eerste Cars & Coffee plaats in de Twentse stad Rijssen (Gemeente Rijssen-Holten). Dit is het resultaat van een samenwerking tussen Toerisme Rijssen-Holten en de Engelse Ford Club NL. Onze historische vereniging tekende voor de organisatie van dit gratis event op het Europaplein. Het ochtenddeel leek wel een kleine reünie, want een aantal leden had elkaar weer een tijdje niet gezien. Zo was de familie Schenk er met hun Ford Anglia. Geert Hommes kwam helemaal uit Slochteren en Wim Rangé met zijn Anglia Torino en zijn zus uit Arnhem.
Marcel Reuvenkamp uit Olst was er met zijn Ford Prefect uit 1953. Voor André Broers uit Enschede was het een thuiswedstrijd met zijn Consul. Gerrit Verhulst stond vooraan met zijn karakteristieke groene Cortina en kon zijn technische kennis kwijt aan veel vragenstellers.
Peter en Rieky Bens waren er zelfs voor een lang weekend, maar zonder hun Ford Corsair, die onderweg uit Brabant de brui eraan had gegeven. Arie en Toos van Tussenbroek waren uit Ophemert gekomen met hun Fiësta. De indeling van het plein werd enthousiast geleid door Wim van den Esschert. Die zelf met een Consul station 1959 op de oplegger als schuurvondst presenteerde.
Lees het hele verhaal verder in het eerstvolgende clubmagazine.