Marcels kijk op…

Marcels kijk op…

Beste allemaal, zoals jullie weten woon ik in het idyllische Middelaar in het topje van Limburg. Vanuit mijn kamer kijk ik uit op de Mokerhei waar in 1574 een beroemde slag werd uitgevochten door onze stille Willem en de Spanjaarden tijdens de tachtigjarige oorlog. Maar dat is weer een ander verhaaltje……

Op een mooie zaterdag ochtend ging ik op de fiets eitjes in het dorp halen en werd gegrepen door de aanblik van een wonderschoon Angliaatje natuurlijk heb ik even een praatje gemaakt met mijn dorpsgenoot over dit wagentje. Het motortje loopt als een uurwerk en hij is opvallend gaaf.

Een op de radiator aangebracht pijpje, vast gesoldeerd, intrigeerde mij nogal en wellicht kan iemand mij de functie daarval uitleggen……

Hij wil er nog wat meer originele accenten op en in aanbrengen en is van plan er dan menig genoeglijke zondag mee te beleven  Voor onderdelen heb ik het bekende adres gegeven want hij wilde de voorvering nog verbeteren.

Toch mooi wat je zoal onderweg tegenkomt…….

Groetjes van Marcel van het groene Fordje

P.s. In onze volgend post maken wij kennis met de eigenaar van deze prachtige Ford Anglia. Want dan stelt ons nieuwe lid zichzelf voor.