Wie rijdt mee voor het goede doel?

Wie rijdt mee voor het goede doel?

Via deze weg worden de EFCN-leden uitgenodigd voor “The Distinguished Gentleman’s Drive”, een unieke rit van klassieker liefhebbers wereldwijd voor een goed doel. Het mooi zijn als een aantal van de EFCN-leden meedoen aan de bestaande Nederlandse rit in Arnhem, of wanneer iemand van de Engelse Ford Club (uiteraard met onze hulp) zelf een rit organiseert bij jullie in de buurt. We rijden op een mooie zondag -29 september- voor het goede doel, en dat doen we wereldwijd op dezelfde dag. Van Australië tot Amerika, Pakistan en Portugal, en Noorwegen en -jawel- Nederland. Al het geld dat wordt ingezameld gaat direct naar Movember, meer informatie is te vinden op www.gentlemansdrive.com.
Met prostaatkanker als een van de meest voorkomende vormen van kanker onder mannen, en met jaarlijks 510.000 mannen die sterven als gevolg van zelfdoding (dat is er iedere minuut 1) zien wij de DGD als een mooie manier om datgene waar wij blij van worden (rijden met klassieke auto’s) in te zetten voor een serieuze zaak. The Movember Foundation zet het geld in voor de financiering van prostaatkankeronderzoek, en projecten rondom mentale gezondheidsproblematiek onder mannen.
Let wel, het goede doel is dan wel gericht op mannen; iedereen is welkom om deel te nemen!
Daar moeten natuurlijk ook zoveel mogelijk Nederlandse klassieker liefhebbers bij aanwezig zijn! Om zelf in de buurt een rit te organiseren en daarmee een bijdrage te leveren aan de DGD, klik dan hier om het ritformulier in te vullen. Om je aan te melden voor de bestaande rit in Arnhem klik je op de ritpagina.
Het is vrij eenvoudig om een rit te organiseren, maar het draagt enorm bij aan het goede doel en wat we voor mede klassieker liefhebbers wereldwijd kunnen betekenen. Hopelijk tot 29 september!