Wiens auto wordt filmster?!

Wiens auto wordt filmster?!

Beste EFCN-leden,
Ik werk als Assistent Productieleider voor een nieuwe historische Nederlandse dramafilm van Johan Nijenhuis & CO B.V. In deze film zullen de Spaghettirellen die omstreeks 1961 in Oldenzaal plaatsvonden centraal staan. In het verhaal zullen dan ook meerdere klassieke auto’s terugkeren. Hiervoor ben ik dan ook zoek naar verzamelaars, bedrijven of clubs die voertuigen uit deze periode in hun bezit hebben en die het leuk lijkt om hier aan deel te nemen. Het zou geweldig zijn om klassieke Ford modellen zoals bijvoorbeeld de Ford Anglia of Ford Consul terug te zien op beeld. 
De draaiperiode is van midden maart tot midden mei. Op dit moment zijn wij nog druk bezig met het precieze draaischema vorm te geven, waardoor het nog onduidelijk is wat er precies op welk moment nodig is. Wel kan ik zeggen dat er veelvuldig in de omgeving van Twente, maar bijvoorbeeld ook rondom Schiedam gedraaid zal worden. Het betreft één dag per voertuig. We pogen zoveel mogelijk diverse klassieke voertuigen in beeld te brengen om een goed beeld te geven van hoe het straatbeeld er in 1961 uitzag. Klinkt bovengenoemde leuk en bent u geïnteresseerd om met uw voertuig mee te helpen aan deze film neem vooral contact met mij op via mailto:info@engelsefordclub.nl. Bij vragen kan je ook altijd contact opnemen. Alvast bedankt en hopelijk tot snel!

PS. Bijgevoegd een link met uitleg over wat de Spaghettirellen precies inhield. https://transisalania.blogspot.com/2011/09/precies-50-jaar-geleden-spaghettirellen.html

Bij voorbaat dank,

Lorentz van Groeningen