Rob Bakker

Voorzitter

Beste website bezoeker,

Met dit verhaaltje wil ik mij even voorstellen als de huidige voorzitter van de Engelse Ford Club Nederland. Mijn naam is Rob Bakker en ik woon in Rotterdam.
In 2007 ben ik lid geworden van de EFCN omdat ik in dat jaar een oldtimer heb gekocht en wel een Ford New Prefect van het bouwjaar 1955. Mijn belangstelling voor de Ford komt uit mijn  jeugd. Mijn eerste auto was een Ford Anglia 1957. Ik kreeg deze Ford in 1967 van mijn broer. Hoewel de Anglia in rijdende staat was heb ik in die jaren wel leren sleutelen want een 10 jaar oude auto was in die tijd wel versleten.
In de loop van de jaren heb ik, met hulp, de Prefect rijdende gekregen en gehouden en samen met mijn vrouw hebben we er inmiddels heel wat tochten mee gemaakt.
In 2017 ben ik secretaris van onze Fordclub geworden en in 2020 ben ik het voorzitterschap gaan waarnemen. Bij de ledenvergadering van 2022 ben ik tot voorzitter gekozen. De Fordclub is een bloeiende en gezellige vereniging met een mooi clubblad en een flink aantal actieve leden die elk jaar verschillende ritten en evenementen organiseren. Als je na het bekijken van de website vragen hebt kan je mij of één van de andere bestuursleden altijd mailen.
Ik ben te bereiken via: voorzitter@engelsefordclub.nl.