Inschrijving EFCN fotokalender 2024 verlengd

Inschrijving EFCN fotokalender 2024 verlengd

Doordat de derde editie van het clubblad iets later verschijnt dan normaal, hebben we de inschrijving voor de kalender verlengd tot 30 november 2023. Een aantal leden leest namelijk het blad beter dan de nieuwsbrief.

De foto-inzendingen van zo’n 18 EFCN-leden zijn verwerkt in een jaarkalender 2024. Hiermee is het een product geworden van de leden voor de leden. 12 maanden beeld van onze mooie Britse mobiele erfgoed waar we trots op kunnen zijn. We verwachten dat klassiekerliefhebbers deze met veel plezier aan de muur hangen. De productie- en portokosten hebben het bestuur doen besluiten om een bescheiden bijdrage aan de leden te vragen van 7 euro.
Wil je ook zo’n mooie kalender ontvangen? Stuur dan vòòr 30 november 2023 een mail naar penningmeester@engelsefordclub.nl met vermelding: Kalender 2024. Vervolgens krijg je een digitaal betaalverzoek. De verwachting is dat de kalender medio december bij je in de brievenbus valt.
De kalender wordt verstuurd naar het adres waar je als lid mee staat geregistreerd in de EFCN-administratie. Mocht dit een ander adres zijn, graag aangeven in de bestelmail.