Double Old Beekbergen

Double Old Beekbergen

zicht op voorste deel colonne vanuit achterruit anglia 105e
Beste clublid/ Double Old rijder,

We mogen weer ! Op zondag 23 april 2023 rijden we de 33e Double Old Rit, samen met de bewoners van Zorgcentrum “De Vier Dorpen” vanuit de oude vertrouwde locatie in Beekbergen. Bij het Ford Museum krijgen wij een lunch met fris en broodjes , en ook koffie en thee met iets lekkers worden uiteraard door de gastheren niet vergeten.

Net als vorig jaar verzamelen we ons tussen 11.00 uur bij het” FORD museum Tullekensmolen “ aan de Tullekensmolenweg 33 7361 EN te Beekbergen. Daar kunnen onder genot van kopje koffie/thee en elkaar  genieten van prachtige Ford’s die allemaal in rijdende staat zijn, vindt u een collectie van foto’s, auto-miniaturen, Ford-accessoires, fietsen en vele andere interessante dingen.

Als de hulptroepen gearriveerd zijn, gaan we lunchen, om 13.00 in colonne richting het oude vertrouwde Zorgcentrum  “De Vier Dorpen” aan de Loenenseweg 39 te Beekbergen . Om 13.30 uur laten we onze gasten van deze dag instappen. Om dit proces vlot te laten verlopen vragen we je, je aan de geplande opstelvolgorde te houden.

De route leidt je weer langs mooie wegen over de Veluwe. Zonder tussenstop rijden we ongeveer 1 uur. We zijn dan  uiteindelijk omstreeks 15.00 uur weer terug bij  Zorgcentrum “De Vier Dorpen”, waar we tot ca 16.30 de dag als clubleden met elkaar -in bijzijn van de aanwezige snackwagen- afsluiten.

Als je meedoet aan deze feestelijke 33e Double Old rit gaan wij er vanuit dat je twee bewoners meeneemt. Wil je passagier, type auto en het aantal deuren en of je eventueel een hond meeneemt doorgeven bij de aanmelding. Er is al een groot aantal bewoners dat heeft ingeschreven voor deze nieuwe Double Old rit dus wij hopen op een grote opkomst van de EFCN-leden , oud DO-rit rijders en verwelkomen nieuwe Ford rijders.

Bij eventueel een te veel aan deelnemers moeten we mogelijk een aantal mensen teleurstellen. Dus schrijf je snel met je Ford automobiel. Deelname aan deze rit is voor Ford-rijders en 1 passagier gratis.  
Heeft u vragen of wilt u zich opgeven voor deze dag stuur dan een mailtje naar: mailto:info@engelsefordclub.nl

Wij en de bewoners van Zorgcentrum “De Vier Dorpen” rekenen op je komst!
Met vriendelijke groeten,

Harald Hiemstra , Wim v/d Esschert
Jeanet en Ria (Vier Dorpen) EHBO/medische hulpdienst
Verkeersbegeleiders
Afsleepdienst

Deze dag word mede mogelijk gemaakt met de hulp van: https://www.daantjes-cadeaushop.nl

Double Old een 100 jarige meneer in 95 jarige A Ford