Ernst Visser

Secretaris

Beste website bezoeker,

Mijn naam is Ernst Visser, sinds begin 2022 secretaris van de EFCN en ik woon samen met Olga in het mooie Blaricum. Mijn beroep is docent voertuigtechniek en technisch trainer, maar sinds begin 2022 werk ik als technisch beheerder voor de provincie Utrecht.
Ik ben lid van de EFCN sinds 2005. Mij eerste (niet Engelse) Ford was een Granada Diesel uit 1980. Destijds slechts enkele jaren oud. Een hele fijne auto.
Sinds 1986 rij ik met Fiësta’s mk1. Destijds een goedkoop oud autootje, nu redelijk zeldzaam geworden. In 2003 heb ik een Escort mk1 uit 1973 gekocht en geheel opgeknapt (niet gerestaureerd) en gemodificeerd. Deze auto heb ik vele jaren dagelijks ingezet, maar staat nu binnen en wordt alleen nog recreatief gebruikt, ook voor vakanties. Mijn laatste Fiësta uit 1977 heb ik alweer sinds 2014 en wordt vrijwel dagelijks ingezet.
Samen met de andere bestuursleden organiseren we leuke evenementen en maken we een mooi clubblad, maar het is natuurlijk nog mooier als onze leden hierin actief een bijdrage leveren. Leden maken de club. Schrijf gerust eens een leuk artikel over je autohobby. Als je een keer een rit wilt uitzetten, helpen wij je er graag bij. Weet je een leuk (evt. niet-Ford) evenement, laat het weten.
Ik ben te bereiken via: secretaris@engelsefordclub.nl